2012-07-02

Kategori: ALLMÄNT

Nu när jag skulle skriva rubriken så kom jag verkligen på att det är JULI MÅNAD nu. Vart tog juni vägen? Första riktiga sommarmånaden som knappt bjöd på riktig sommar alls? Hoppas innerligt att juli kommer bjuda på bättre väder..
 
Jag vet förresten inte huuur många gånger jag undrar för mig själv varför jag skaffade en ny blogg, jag är ju totalt värdelös på att uppdatera och glömmer totalt bort att jag ens äger en blogg.
 
Vad har hänt sen sist då? Jo, först var det midsommarhelgen som bestod av 2 härliga festkvällar och helgen efter var det Stadsfesten och då blev det hela 4 festkvällar så på 2 veckor har vi hunnit med 6 festkvällar, det låter ju helt sjukt men Stadsfesten är en av dom absolut bästa helgerna på året så hur trött och sliten man än är så är det bara att köra på och det är så värt det. Kanske inte ett måste att köra alla 4 kvällarna som vi gjorde men man lever bara en gång. Finns massor med bilder från båda helgerna på några olika kameror så förhoppningsvis dyker dom upp här när jag har fått tag på dom!