Home sweet home

Kategori: ALLMÄNT

Ja, jag är hemma i Skellefteå igen. Redan. Efter 3 veckor i huvudstaden. För det första så längtade jag hem så mycket till mina nära och kära (som sagt - alldeles för hemmakär) och för det andra så kändes det inte alls bra att vara i Stockholm när det krisade sig lite med jobb (många förskolor behöver mer personal men det är inte förrän i höst så vi får se om jag åker tillbaka då) och sitta hemma själv på dagarna. Inget jobb = inga pengar så har inte haft mycket pengar till att hänga med på saker heller. Kan tillexempel inte hitta på något som att dra in till stan för att shoppa "bara föratt" och fördriva tiden medan de andra jobbar. När tjejerna var på Summerburst i helgen så satt jag hemma själv, det var ju inte jättekul. Så det slutade med att mamma bokade flyg till mig på lördagkvällen och då tog jag mitt pick och pack och åkte hem. Om det bara är över sommaren eller om det blir längre, det vet jag inte än. Vill ändå ner i höst också och se hur det känns när man kommer igång med jobb och så. Ingen mår ju bra av att sitta hemma hela dagarna så jag tror att jag har de flestas förståelse kring det! Och här hemma har jag fler att umgås med också, då behöver jag inte sitta själv.

Min lägenhet här hemma är ju uthyrd också så jag bor hemma hos familjen tills vidare. Vi får se vad som händer senare! Just nu vet jag inte ens vad jag vill. Dags att ta reda på det. Nu ser jag mest bara framemot midsommar och stadsfesten, sen får vi som sagt se vad som händer.


Första arbetsdagen

Kategori: ALLMÄNT

Har jobbat på en förskola idag, första arbetsdagen här i Stockholm - äntligen! Och en bra sådan, vi spenderade nästan hela dagen med utflykt till en park, lekte och käkade lunch där. Trivs redan bra med personalen där, ett ungt och härligt gäng :-)

Imorgon blir det jobb och sen på kvällen ska jag möta upp Julia och hennes kompisar för att kolla på Sverigematchen någonstans och förmodligen även ta en eller några öl!

Till mamma

Kategori: ALLMÄNT

När jag kommer hem och hälsar på (om ca 2 veckor) så ser jag framemot att bli bjuden på detta:

GRILLAT I MÄNGDER! Förrätt: Avocado med romröra. ELLER EN ROMTÅRTA!! Varmrätt: Perfekt grillad fläskfilé med kroketter. Självklart med "rosa sås" och en smarrig fräsch sommarsallad (du vet vad den bör innehålla - fetaost, oliver, rödlök, gurka, tomat, sallad, avokado) + grillad halloumiost och eventuellt majskolvar. Efterrätt: Grillad banan med marabouchoklad på. Och detta helst varenda dag jag är hemma också. Eventuellt en jordgubbstårta också. Tack på förhand ♥

2012-06-09

Kategori: ALLMÄNT

Igår mötte vi upp några skelleftekillar för att ta "någon öl", det blev några fler än vad det var tänkt från början med tanke på att det var ikväll det egentligen var tänkt att vi skulle festa. Vi hade hur trevligt som helst iallafall, det fick man sota för imorse då tanken var att vi skulle följa Julia och hennes föräldrar på ikea, vi låg nämligen kvar i sängen istället för att följa. Men vi taggar om och käkar middag med Emelies bror Anton och hans flickvän Elin för att sen dra ut på någon mysig uteservering. Blir nog toppen, älskar att det finns så många olika ställen att gå ut på! Lite annars än hemma i lilla Skellefteå;-)

Mamma-dotter-mys

Kategori: ALLMÄNT

Mamma är nere i huvudstaden för jobb men hade lite ledig tid ikväll så då passade vi på att träffas ♥ Vi har käkat 3-rätters på en mysig restaurang och nu ligger vi på hennes hotellrum och håller på att sprängas för att vi är så mätta :-) Imorgon ska vi upp med för att äta en gudomlig hotellfrukost innan mamma ska iväg på jobb. Trots att jag just nu är mättare än allt så ser jag framemot frullen, hehe! Sleep tight mina vänner.


2012-06-03

Kategori: ALLMÄNT

Känner att jag inte riktigt hållit det jag sa om att jag skulle försöka vara duktig på att uppdatera...

I fredags var det studentfest för Jannies lillebror Felix. Vi hade hur kul som helst, det fanns gratis alkohol i mängder, god mat, trevligt sällskap, partytält och massa annat. Vad mer kan man begära för en bra kväll? Blev lite för mycket av det goda för vissa så kvällen slutade rätt tidigt, tyvärr.

Igår var vi bakis så då blev det mys i lägenheten hela dagen lång, vi har börjat se en ny serie (pretty little liars) och vi ser avsnitt efter avsnitt så det var perfekt med soffläge hela dagen förutom ett besök på pizzerian och ett besök på ica.

Idag har vi strosat runt på söder för att sen bli bjudna på middag hos Emelies syster och hennes pojkvän, lika gott som vanligt! Nu väntar jag & E på bussen hem, då lär det bli något avsnitt av serien innan vi lägger oss och skedar i sängen. Skulle helst av allt se bb-finalen men vi har tråkigt nog inte den kanalen så jag får se på nätet imorgon. HEJA HANNA J!!!!

Imorgon får jag äntligen träffa mamma, längtar sååå mycket ♥