Lördag

Kategori: ALLMÄNT

Eftersom vi hade sagt att vi skulle ha en vit helg och vi hade soffhäng igår och det inte finns så mycket att göra i denna lilla håla så bestämde vi oss för att gå på bio ikväll. Vi såg 'Ted' och den var så fruktansvärt sjuk, rolig men framförallt sevärd! Så tillsammans med en fullsatt salong så skrattade vi ungefär hela filmen förutom när vi satt med tårar i ögonen. Mycket bra!
 
Att kvällen slutade med att jag och Sandra gick hem i ösregn är väl en annan historia, tackar mig själv att jag i sista sekund haffade med mig ett paraply från mamma just innan jag drog till bion. Nu - tända ljus, krypa ner under massa filtar och se nya avsnitten av 'new girl'. Mys :-)
 

2012-10-05

Kategori:

Oj, fortfarande lika värdelös på att uppdatera. Förstår inte ens varför jag har dragit igång med bloggandet igen när ingen knappt läser bloggar överhuvudtaget längre sen instagram kom in i våra liv? Aja, veckan som varit - har jobbat lite, har spenderat några timmar på vårdcentralen för allergitester och annat, har haft myskvällar/hockeykvällar med härliga tjejer, har blivit kär i amanda och jockes kattunge, har käkat kinamat med pappa, har haft mysiga middagar med grannen (slu), har shoppat lite, hängt med sandra (och sett magic mike, den var magisk!!) och inte så himla mycket mer, jamen det vanliga ni vet! Har just käkat god fredagsmiddag med mammafamiljen och nu inväntar jag sällskap för ytterligare en myskväll! Var egentligen tänkt att vi var ett gäng som skulle ha spelkväll ikväll men det blir kanske imorgon istället? Vit helg blir det iallafall då det är fest nästa helg och jag har hört att det inte är helt fel att vara duktig emellanåt.

Jag är kär!!!!!

Kategori:

Denna lille kille fick mig på fall idag, hur söt och mysig som helst :-) Sen att han tafsade på mig i sömnen (se högra bilden) är faktiskt heeeelt ok när man är sådär fin!!

"Oh, sometimes I get a good feeling"

Kategori: ALLMÄNT

Idag har jag varit och gjort en "storhandling", blev så pass mycket att jag fick lov att låna en bit av mammafamiljens frys för jag rymde inte allt i min lilla. Så kan det gå! Har även ikväll haft min andra halva här på kvällsmys med té och rostade mackor med ost och marmelad framför x factor, låt det fortsätta så!
 
Nu ska jag lägga mig och lyssna på världens finaste låt i min sovlista och försöka somna. Är i något slags lyckorus just nu också, feels so good.
 

I'm back

Kategori:

Efter att ha hyrt ut lägenheten i 4 månader så är den äntligen min igen! Så jag har ägnat kvällen åt att göra den till "min" igen och hängt upp mina kläder (mysiga höst- och vinterkläder). Räknade till totalt 26 nya plagg sen sist jag bodde här och det är fan bra jobbat kan jag tycka, rätt sjukt också kanske? Är iaf så glad att vara tillbaka och vill för tillfället aldrig lämna den igen för den är så fin och mysig och allt. Trivs så bra!

Jag & Sandra har haft vårt vanliga kvällsmys också som vi alltid hade i våras, eftersom vi bor grannar, då vi dukar upp kvällsfika och bara myser med tända ljus och något bra på tv. Sånna stunder känns hösten rätt bra ändå. Och nu ligger jag vaken alldeles för sent och kollar på onödiga program, bara för att jag kan!