Så sant!

Kategori: ALLMÄNT

SKYPE

Kategori: ALLMÄNT

(Främst till mina päron): Har skaffat en skypeanvändare nu, heter nathalieeriksson90 (det fanns inte så många namn lediga så det fick bli ett töntigt sådant med mitt årtal och allt men det må vara) så till alla som vill prata och skypa så är det bara att lägga till mig där. Let the skyping begin!


2012-05-28

Kategori: ALLMÄNT

Day one. Känns som att jag bara är här på besök som sist vi var här för två helger sen men det lär ju kännas mer som "hemma" ju längre tid det går, såklart. Både Emelie & Julia har jobbat så jag har varit all by myself hela dagen. Imorgon har jag en arbetsintervju inbokad och det låter jättepositivt så ni får hjälpa mig att hålla tummarna att jag får jobbet! Har inte gjort mycket alls idag, varit och handlat mat (hur skönt som helst att ICA ligger här bredvid) och så har jag varit och gått runt litegrann för att "lära mig" området. Är det något speciellt ni vill veta eller undrar över så är det ju som vanligt bara att fråga. Vore kul med respons nu när jag är back on track i bloggvärlden, var ju ett tag sen sist!

Stockholm

Kategori: ALLMÄNT

Idag var det dags, idag bar det av. Tog mitt pick och pack och (med hjälp av min käre far, tack än en gång för hjälpen!) flyttade till Stockholm. För hur länge? Det vet ingen, time will tell. Trivs jag så stannar jag väl, trivs jag inte så flyttar jag hem. Eller så testar jag något annat. Svårare än så är det inte. Jag kände iallafall att det var dags att testa något nytt och eftersom bästa Emelie också gör det + att vi redan har Julia här nere, så känns allting såklart betydligt enklare.

Men jobbigt som fan är det förstås också, att "lämna" sina nära och kära hemma. Jag som är så förbannat hemmakär, för att inte tala om mammakär! Är van att träffa henne några gånger i veckan. Men det är väl dags att klippa navelsträngen nu helt enkelt ;-)

Julia bor som sagt här sen tidigare och nu när hon ska flytta till en mindre lägenhet så får jag och Emelie ta över hennes nuvarande. För tillfället (i ca 2-3 veckor till) bor vi alltså 3 tjejer i en stor etta. Det är totalt kaos, det ligger kläder, skor, smink och väskor överallt. Därför tänkte jag, som sist kom in i bilden, styra upp en storstädning imorgon. Dom andra har inget val för såhär kan vi (jag) fan inte ha det.

Är faktiskt ganska sjukt att jag gör det här. Trodde nog inte många att jag skulle göra, det trodde jag inte ens om mig själv. Jag som oroar mig för minsta lilla sak här i världen. Nu ska jag inte ta ut något i förskott, kan lika gärna bli så att jag flyttar hem igen men då har jag ju iallafall testat. Som alla säger, det är bara en timmas flyg hem, det är inte direkt så jag flyttat på andra sidan atlanten och aldrig ska komma hem igen. Nästa gång är liksom bara om en månad, då vi åker hem för att gå på stadsfesten.

Nä hörrni, det här blir bra. Jag kommer att växa som person av att göra något sånt här. Kan inte stanna i lilla Skellefteå utan att ha provat på något annat bara för att jag är så rädd för allt. Nu är jag värd en klapp på axeln!


Ett nytt kapitel

Kategori: ALLMÄNT

Let's start over. Den här bloggen gjordes för att jag skulle sälja en massa kläder och skor men jag blev för lat för att fota allt så det blev inte så mycket av.

Nu tänker jag istället använda den för att ni ska få hänga med in i det nya kapitlet i mitt liv, ska nämligen flytta till Stockholm och till råga på allt så är det väldigt snart. Men mer om allt får ni veta sen!